Tünde és Tamás

Létezik boldogság 50 felett? Lehet ilyen korban újrakezdeni? Össze lehet csiszolódni valakivel, akinek ugyanúgy berögzött szokásai vannak, mint nekem? Korábban nem hittem benne, de most azt mondom: IGEN!

 

5 évvel ezelőtt váltam el a feleségemtől, 10 éve felsővezetőként dolgozom egy ismert multinacionális vállalatnál. A munkahelyi ismerkedés nem kenyerem, a baráti társaságomban párok vannak, a mai szórakozóhelyek nem az én világom. Döntenem kellett: vagy élem az agglegények nem feltétlen vidám életét, vagy céltudatosan ráállok a társkeresésre. Ekkor találtam meg a Diplomás Társkeresőt, és bejelentkeztem egy személyes megbeszélésre.

 

Meglepett, hogy az iroda munkatársai milyen profin segítettek körvonalazni elképzeléseimet, és szinte azonnal több randevút leszerveztek nekem.

 

Bevallom, sok hölggyel találkoztam, míg megtaláltam Tündét. Sőt, elárulom, hogy fotói és adatlapja alapján nem is igazán akartam Tündével találkozni. Ám Julianna nagyon forszírozta a találkozást, mivel szerinte "majd meg fogom látni, minket egymásnak teremtettek".

 

És tényleg. Tünde intelligenciája, eleganciája mit mondjak, nagy hatással volt rám. A második találkozóra már másnap sor került, hiszen kedvenc operaelőadásomra feltétlen el szerettem volna vinni Tündét. Mint kiderült, ő is otthonosan mozog a komolyzene és a képzőművészet világában.

 

Kapcsolatunk immár 14 hónapja tart, a közös érdeklődési kör és nem utolsó sorban a kémia az, ami összeköt minket. Karácsonykor szeretnénk kapcsolatunkat magasabb szintre vinni, így összeházasodunk. Remélem, hogy sok boldog évet fogunk még együtt eltölteni. 

Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

hétfőtől-péntekig 9től-18óráig

szombaton 9től-15óráig