Regina és Ádám

0003aszer.jpg

 

Mindketten csaknem egy éve éltünk pár nélkül. Jó ideje fontolgattuk, hogy profikhoz kellene fordulni, hiszen sem időnk, sem lehetőségünk nem volt a társkeresésre. Utólag kiderült, hogy ugyanazon a napon jelentkeztünk az irodában.

 

Ám az első randevúig még heteket kellett várnunk. Bár Tünde azonnal javasolta nekem Ádámot, aki szimpatikus is volt, ám hirtelen, főnökei döntésére 2 hónapra külföldre kellett utaznia.

 

5 úriemberrel találkoztam az iroda jóvoltából ezidő alatt. Szimpatikusak voltak, mindegyikükkel egy-egy kellemes estét töltöttünk el, ám a lelkem mélyén éreztem, hogy nem ők az IGAZIAK.

 

Mikor Tünde felhívott, hogy Ádám visszaérkezett Magyarországra, és ő is szívesen találkozna velem, örömömben szólni sem tudtam. A Városligetben a Vajdahunyad Várához beszéltük meg a találkozót. A torkomban dobogott a szívem, amikor odaértem, és kezet fogtunk. (Ahogy utólag megtudtam, az övé is.)

 

Csodálatos délutánt töltöttünk együtt, majd beültünk egy filmre és vacsorázni mentünk egy belvárosi étterembe. Az első randevúnk 7 óra hosszat tartott! Mindketten éreztük, hogy ez több mint egy flört.

 

Az első randi óta 6 hónap telt el. Kezdjük megismerni egymást, kölcsönös bizalom alakult ki köztünk. Hál istennek Ádám 8 éves fiával is remekül megértjük egymást. Nyáron tervezünk egy hosszabb közös utazást, ahol kiderül, egy fedél alatt is működik-e a kapcsolatunk. Ha igen, jöhet az összeköltözés.

 

Azt hiszem, mindketten végre boldogok vagyunk! Ezúton is köszönünk mindent a Diplomás Társkeresőnek!!

Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

hétfőtől-péntekig 9től-18óráig

szombaton 9től-15óráig