Angéla és Miklós

De kezdjük az elején. 2009-ig éltem komoly kapcsolatban, gyerekünk nem született. 2009-ben sok viszontagság közepette elváltak útjaink párommal, így 38 évesen, amikor barátnőim mind 1-2 gyerekes családban éltek, egyedül találtam magam. Volt szuper állásom, exisztenciám, csak társam nem volt, akivel megoszthattam volna mindennapjaimat.

 

Gyerekes barátnőimmel nem járhattam ismerkedni (a játszótereken ugyebár csak családos apukákat találnék), egyedül pedig nem volt kedvem eljárni sehova. Kipróbáltam a legnépszerűbb online társkeresőt, voltam vakrandikon, ám hamar beláttam, ezek nem az én műfajom.

 

Egy hirdetésben találtam rá  Diplomás Társkeresőre. Másnap már fogadtak is, közösen elkészítettük a profilomat, és részletesen kifaggattak arról, hogy milyen társat képzelnék el magam mellé. Rövidesen jött is a telefon, hogy menjek be, van több jelölt, akivel kölcsönösen passzolunk.

 

Két jelölttel találkoztam is, egyikükkel többször is, ám rövidesen rájöttem, hogy olyan tulajdonságokat láttam, bele, amikkel nem rendelkezett az illető. Így visszamentem , hogy ajánljanak még lehetséges partnereket.

 

Nem nyújtom tovább a történetet, sok ajánlásba és majdnem egy évbe telt, míg az iroda közreműködésével megtaláltuk egymást Miklóssal. 2011 őszén házasodtunk össze, 2012 tavaszán pedig megszületett közös kislányunk, Blanka.

Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

hétfőtől-péntekig 9től-18óráig

szombaton 9től-15óráig