Andrea és Péter

Mert  érezte, hogy a múltat még nem sikerült lezárnom teljesen, így eleve kudarcra van ítélve minden társkereső próbálkozás. Nem mondom, hogy jól esett, amit hallottam, sőt, kicsit talán dühös is voltam rá. De néhány hónap elteltével beláttam, hogy igaza volt. Utólag csodálom őt, hogy fel merte vállalni, hogy talán elveszít egy ügyfelet, ő mégis az őszinteséget választotta.

 

Akkor kerestem fel ismét a Diplomás Társkeresőt, amikor már úgy éreztem, készen állok egy komoly kapcsolatra. A randevúk során sok csodálatos hölgyet ismertem meg, ám amikor Annát megpillantottam, sejtettem, hogy ez egy fontos randevú lesz.

 

Úgy teltek az órák egymás társaságában, mintha percek lettek volna. Annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy ha én kezdtem el egy mondatot, volt, hogy ő fejezte be, és fordítva. A vicces a történetben, hogy évek óta két utcányira laktunk egymástól, de még soha nem találkoztunk.

 

Az első találkozó óta nincs megállás: bár mindketten elfoglatak vagyunk, ha tehetjük, minden nap találkozunk, közös programokat szervezünk. Megismertük egymás baráti társaságát és családját, az ünnepeket is együtt töltjük.

 

A jövőt közösen tervezzük, de mivel mindketten megégettük már magunkat, a házasságot, azaz a papírt nem tartjuk fontosnak. Imádom Anna humorát, kedvességét, őszinteségét, nyitottságát és még ezernyi tuljadonságát. Élvezem a vele töltött idő minden percét. 

Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

hétfőtől-péntekig 9től-18óráig

szombaton 9től-16óráig