Lapozó 2Lapozó 4Lapozó 3Lapozó 1

Rólunk mondták

Béla

Köszönöm a kitartásukat, emberséget és a türelmet. Tudom, hogy nem voltam mindig egyszerű ügyfél, de önök szívvel lélekkel segítettek akkor is.


Bár hosszú ideig tartott, míg megtaláltam a párom, a párkeresés életem izgalmas szakasza volt, amire mindig szívesen fogok visszagondolni. Még egyszer köszönöm Önöknek!


Gábor

Elégedett vagyok a Diplomás Társkereső munkájával. Valóban igényeimnek megfelelő randevúkon vettem részt. Bravó! Profi módon dolgoznak.


Egy évnyi kitartó online társkeresés után be kellett látnom, ez nem az én műfajom. A sok hazugság az adatlapokon, a 10 évvel fiatalabb fotók, a letagadott kilók elvették a kedvem.


Így (egy barátom ajánlására) a Diplomás Társkereső irodához fordultam. Mára igazolódott, hogy jó döntést hoztam: megismertem Andreát, akivel rövidesen egy pár lettünk, jelenleg az összeköltözésen dolgozunk.


Krisztián és Réka

Krisztián , aki újra hisz a szerelemben.


\"82755,1166893032,9


Évekig keveregtem az online társkeresőkön hasztalanul. Kezdtem besokalni a hazugságokkal, felesleges randikkal, önmagukat álcázó emberekkel. Ekkor találtam rá a Diplomás Társkereső Iroda hírdetésére, akikről korábban már több rádióban is jókat hallottam.


Közben kiderült, hogy egy kedves barátom is az iroda segítségével találta meg jelenlegi párját. Ez még inkább segített a döntésben, felkerestem Tündét, és Juliannát. Miután megismertem őket személyesen, nekivágtunk a keresésnek. Kicsit szkeptikus voltam, mert miért pont ők tudnák, hogy ki lesz számomra a megfelelő? Persze itt is jellemző, hogy jó időben legyek jó helyen.  Megismertem csinos, okos nőket, volt közös téma, minden stimmelt, de hiányzott a megfelelő rezonancia. Gondoltam sebaj, legalább értékes emberekkel találkozom, nem futok bele olyan borzalmakba mint korábban a virtuális világban. Ekkor Tünde felhívott, hogy figyelmembe ajánl egy újabb jelöltet, aki ugyan két évvel fiatalabb, kicsit alacsonyabb, és nem teljesen felel meg mindenben a személyes interjún leírtaknak, de meg kéne ismerkednünk,mert ott van a hölgyben az a plusz testi-lelki harmónia, és életérzés, ami mellett nem kéne elmennem. Találkoztam Rékával, és valóban megfogott. A tekintete, a hangja, az életstílusa, a nevetése. Még magamnak sem vallottam be, de kezdtem beleszeretni. Néhány hónap leforgása alatt átalakult az életem. Egy éve együtt élünk, és elmondhatom, hogy célba ért a magánéletem. Csak nevetek a korábbi próbálkozásaimon, és köszönöm Tündének, hogy megismerhettem Rékát, és újra van kedvem tervezni, hinni a szerelemben, és nem akarom elkiabálni, de már a nősülés gondolata sem idegen tőlem.


Noémi

Több társkereső irodánál próbálkoztam, mielőtt megtaláltam a Diplomás Társkeresőt. Fontosnak tartottam, hogy hozzám hasonló értékrendű, értelmiségi partnert találjak.


A sok korábbi kudarc miatt nem voltam túl lelkes, de az iroda munkatársai lelket öntöttek belém, így újult kedvvel vágtam neki a társkeresésnek ismét. A legnagyobb pozitívum az irádánál, hogy minden ajánlott partner színvonalas, az elképzelésemhez közel álló férfi volt. Nem voltak kínos pillanatok, óranézegetés, mint korábban sokszor.


Bár még mindig a társkeresés fázisában vagyok, biztos vagyok benne, hogy az igazit itt fogom megtalálni.


Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

Hétfőtól péntekig 9h-18h-ig.

Szombaton 9h-tól-15h-ig.


 

ÉRDEKLŐDÖM