Programok, továbbá a társkeresést segítő egyéb szolgáltatásaink.

 

Rendezvényeink során nagyszerű közösségben, tét nélkül, de igényesen ismerkedhetnek klubtagjaink. Kötetlenül, oldott hangulatban, sokszínű, aktív programok közül válogathat. ( bowling, tematikus borvacsorák, színházlátogatások, kirándulások, wellness hétvégék,sportprogramok,irodalmi estek.)  Hangsúlyozzuk, hogy fő szolgáltatásunk a társközvetítés, a randevúszervezés. Programjainkat klubtagjaink igényeinek figyelembevételével szervezzük meg. Kizárólag megfelelő létszámú jelentkező DT.klubtag   esetén tartjuk meg, a nemek arányát is figyelembe véve.

 

 Bowling est 

Gyere el, ha szeretsz fesztelenül, igényes közegben ismerkedni!

 

bowling.jpg

Svédasztalos vacsorával egybekötött zártkörű bowling estre várjuk társkeresőinket. Bőséges vacsora, hangulatos, vidám dallamok, kikapcsolódás, játék, kötetlen ismerkedés.

 

 

Borvacsora az olasz ízek szerelmeseinek, hangulatos gitárzenével 


borv.jpgborvacsora1.jpg

Helyszín: egy elegáns budai étterem különtermében. (borkostolás, ínyenc olasz fogások, borszakértőnk előadása az olasz borvidékek hagyományairól)


További programlehetőségek

Túrázás, lovaglás, kerékpározás kéthetente hétvégén a Dunakanyar festői szépségű környezetében.


Egyéb szolgáltatásaink:

 

  fényképező3.jpg       Fotósorozat:

Nincsenek Önről a társkereséshez megfelelő, életszerű képek? Keresse fel profi fotósunkat, hogy képei pozitív üzenetet közvetítsenek leendő párjának!

 

 

ist1_12893548-woman-looking-at-herself-in-a-mirror.jpgPárkapcsolati pszichológiai tanácsadás, előadás, egyénileg vagy csoportosan

Bizonytalan a randevúzás terén? Nem elég felszabadult az ismerkedésben? Párkapcsolati tanácsokra lenne szüksége? itt a lehetőség, hogy szakember segítségével, könnyedén lépjen a pártaláláshoz vezető útra!

 

 

stock-photo-15726944-beautiful-young-girl-with-a-clean-fresh-skin.jpgStílustanácsadás:

Szeretné a legjobb formáját nyújtani a randevúkon? Úgy érzi nem ártana egy kis stílusváltás? Merjen váltani, és változtatni! Lehet, hogy pont ebben lesz a megoldás kulcsa

Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

hétfőtől-péntekig 9től-18óráig

szombaton 9től-15óráig

 

ÉRDEKLŐDÖM