Programok, továbbá a társkeresést segítő egyéb szolgáltatásaink.

A zárt térben történő rendezvények szervezése szünetel, bízunk benne, hogy hamarosan újra lesz lehtőségünk a programok megtartására.

 

Rendezvényeink során nagyszerű közösségben, tét nélkül, de igényesen ismerkedhetnek klubtagjaink. Kötetlenül, oldott hangulatban, sokszínű, aktív programok közül válogathat. ( bowling, tematikus borvacsorák, színházlátogatások, kirándulások, wellness hétvégék,sportprogramok,irodalmi estek.)  Hangsúlyozzuk, hogy fő szolgáltatásunk a társközvetítés, a randevúszervezés. Programjainkat klubtagjaink igényeinek figyelembevételével szervezzük meg. Kizárólag megfelelő létszámú jelentkező DT.klubtag esetén.(min.40 fő, kivételek: wellness, külföldi utazás,golf tanfolyam, life coaching) esetén tartjuk meg, a nemek arányát is figyelembe véve.

 

 Bowling est  2020.03. 16-án hétfőn 18-23 óráig


Gyere el, ha szeretsz fesztelenül, igényes közegben ismerkedni!

bowling.jpg

 

 

Svédasztalos vacsorával egybekötött zártkörű bowling estre várjuk társkeresőinket. Bőséges vacsora, hangulatos, vidám dallamok, kikapcsolódás, játék, kötetlen ismerkedés.

 

 

 

2020. 03. 20. péntek 19-23 óráig.


Tavaszindító borvacsora, az olasz ízek szerelmeseinek, hangulatos gitárzenével 


borv.jpgborvacsora1.jpg

 

Helyszín: egy elegáns budai étterem különtermében. (borkostolás, ínyenc olasz fogások, borszakértőnk előadása az olasz borvidékek hagyományairól)


 

 

 

2020.március  13.-15.ig

Kapcsolatépítő Wellness hétvége: 3nap /2 éjszaka/

 


spa_conference_hotel_visegrad_502_120x90.jpgThermál Hotel Visegrád**** Festői környezet, színvonalas kiszolgálás, élménydús programok ( Túrázás, vadles, lovaglás, latin táncest, éjszakai csillagtúra)

 

     thermal_hotel_visegrad_8_120x90.jpg

 


Egyéb szolgáltatásaink:

 

  fényképező3.jpg       Fotósorozat:

Nincsenek Önről a társkereséshez megfelelő, életszerű képek? Keresse fel profi fotósunkat, hogy képei pozitív üzenetet közvetítsenek leendő párjának!

 

 

ist1_12893548-woman-looking-at-herself-in-a-mirror.jpgPárkapcsolati pszichológiai tanácsadás, előadás, egyénileg vagy csoportosan

Bizonytalan a randevúzás terén? Nem elég felszabadult az ismerkedésben? Párkapcsolati tanácsokra lenne szüksége? itt a lehetőség, hogy szakember segítségével, könnyedén lépjen a pártaláláshoz vezető útra!

 

 

stock-photo-15726944-beautiful-young-girl-with-a-clean-fresh-skin.jpgStílustanácsadás:

Szeretné a legjobb formáját nyújtani a randevúkon? Úgy érzi nem ártana egy kis stílusváltás? Merjen váltani, és változtatni! Lehet, hogy pont ebben lesz a megoldás kulcsa

Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

hétfőtől-péntekig 9től-18óráig

szombaton 9től-15óráig

 

ÉRDEKLŐDÖM