Miért mi? Miért pont a Diplomás Társkereső?


 Üdvözlöm a Diplomás Társkereső honlapján. Ön egy 14 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező,  elismert, nem online társkereső honlapját böngészi. Ma, amikor az internet ontja az online társkereső fórumokat, sok ezren elvesznek ezek útvesztőiben. A Diplomások társkeresőjében Klubtagjainknak a virtuális társkeresés helyett a valós életben segítünk megtalálni a párjukat.  Elsőként hoztuk létre a specifikuan Diplomás Társkeresőt, mely a mai napig a legsikeresebb Diplomás Társkereső Iroda Magyarországon.


  • A Diplomás Társkereső Iroda a valódi találkozások színhelye. Minden ügyfelünkkel személyesen találkozunk, hogy igényeik, személyiségük figyelembevételével segítsük társtalálásukat. Kapcsolat 

  • Klubunk tagjai igényes, kulturált társkeresők és kivétel nélkül komoly, tartós párkapcsolathoz keresik a társukat. Így csatlakozhat

  • Elkészítjük egyedi adatlapját, bemutatkozását.

  • 100%-os diszkrécióval dolgozunk.

  • Egyedien széleskörű klubtagságok közül választhatja ki az igényeihez és a személyiségéhez leginkább illeszkedő társkeresési formát! Klubtagságok

  • Garancia a valós adatokra és fotókra. A randevúkon garantáltan nem fog csalódni.

  • A Diplomás Társkeresőben empatikus, hozzáértő, több éves tapasztalattal rendelkező diplomás szakemberek segítenek a társkeresésben.

  • Számtalan tartós párkapcsolat, házasságok, 13 éves szakmai tapasztalat, célravezető módszerek.

  • Köztün a helye, amennyiben Ön igényes, komoly társkereső.   Érdeklődöm

A Diplomás Társkereső Iroda a reális énképpel, reális elvárásokkal rendelkező, diplomások, értelmiségiek és igényes társkeresők elit társkereső irodája. Tagjaink kivétel nélkül kulturált, komoly társkeresők, akik stabil egzisztenciával rendelkeznek és csak a boldog párkapcsolat elérése hiányzik életükből.

Az elmúlt évtizedben  társadalmi jelenséggé vált, hogy szinte lehetetlen kulturáltan direktben ismerkedni.

 

  Ebből adódóan korunk nagy dilemmája, hogy hol és hogyan ismerkedjünk? Hol találjuk meg társunkat? Ezt a problémát hivatott megoldani társkereső irodánk. 


Az Online társkeresés nem az Ön útja?

Mit tegyen, ha Ön elfoglalt, igényes, és valóban egy komoly szeretetteljes párkapcsolathoz szeretné a társát megtalálni?

 

Várjuk szeretettel a Diplomás Társkeresőbe, ahol garantáljuk, hogy 100%-ig jelen van az intelligencia és az Önéhez hasonló értékrend. Szavazzon bizalmat empatikus, tapasztalt szakembereinknek, akiknek presztízsügye, hogy Ön mielőbb boldog párkapcsolatban éljen!

 

Vegye fel most velünk a kapcsolatot, örömmel várjuk kérdéseit, érdeklődését!

Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

hétfőtől-péntekig 9től-18óráig

szombaton 9től-15óráig

 

ÉRDEKLŐDÖM