lkomoly-kapcsolat.jpg

 

Reményekkel telve, lépünk át a 2021-es esztendőbe. Új szerelem, új ismeretségek,  célzott randik várnak Rád!

 Légy részese a lehetőségnek, ismerkedj kulturált,  igényes módon, gyere el, tapasztald meg a személyiségközpontú ismerkedés varázsát! Kérj időpontot mielőbb, lehet, hogy pont most jött  el a Te időd? Érezned kell, valami más lett, valami megváltozott körülöttünk, láthatóan jobban értékeljük az emberi kapcsolatok fontosságát,   mindannyian jobban vágyunk a szeretett társ megtalálására, az érintésre, az igaz szerelemre.

 

10 OK, AMIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI A DIPLOMÁS TÁRSKERESŐHÖZ

 

 • NEM online társkereső vagyunk, ügyfeleinkkel az első perctől folyamatos a kapcsolattartás,
 • Klubtagjaink személyiségének, elvárásainak figyelembevételével szervezzük a randevúkat,
 • 100%-os diszkrécióval dolgozunk, a beiratkozástól kezdődően megőrizzük tagjaink diszkrécióját. Elérhetőséget, csak kölcsönös beleegyezés esetén szolgáltatunk.
 • Elfelejtheti a hosszas levelezést, kikerülheti a felesleges köröket, az online fórumok hiteltelenségét.
 • A Diplomás Társkeresőben a személyes kapcsolatteremtésen van a hangsúly,   Nálunk valóban Önhöz illő randevúpartnerekkel ismerkedhet.
 • Garanciát vállalunk arra, hogy a randevúkon nem  csalódik: valódi profilok és valósághű fotók alapján dönthet a személyes találkozásról.
 • A Diplomás Társkeresőben empatikus, hozzáértő, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező diplomás párkapcsolati szakemberek segítenek a társkeresésben.
 • Számtalan pozitív visszajelzést kapunk tartós párkapcsolatokról, házasságokról.
 • A társkeresési folyamat nyomonkövetése: kéréseivel, kérdéseivel van kihez fordulnia a csatlakozás pillanatától.
 • Hitelesség, személyesség, igényesség, garancia, amit biztosítunk a klubtagjainknak.

                                                   ÉRDEKLŐDÖM


MI TÖRTÉNIK, MIUTÁN JELEZTE ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Miután rákattintott az “ÉRDEKLŐDÖM” gombra és kitöltötte a rövid űrlapot, keresni fogjuk emailben vagy telefonon, kívánságának megfelelően.

 

 •  szeretne többet megtudni társkeresési módszereinkről? Minden kérdésére választ kap tőlünk. Keressen bizalommal!
 • telefonon is érdeklődhet +3630/893-6653
 • Kérjen időpontot személyes találkozásra, hogy részletes betekintést kapjon működésünkbe,  megismerje sokszínű szolgáltatásainkat.

Előzetes időpont-egyeztetést követően várjuk irodánkban, egy kötelezettségtől mentes beszélgetésre. Társkereső klubunkat olyan igényes párkeresők figyelmébe ajánljuk, akik tartós, akár életre szóló párkapcsolatot keresnek.

 Szeretettel várjuk! Legyen tagja a Diplomás Társkereső irodának, adjon valós esélyt önmagának egy boldog, őszinte párkapcsolathoz.

 

 

Név *

Email *

Telefonszám

Üzenet

Hogyan kereshetünk meg?

Captcha *

Aktuális kód: 5stpdy

Társkeresőink írták

Noémi

A sok korábbi kudarc miatt nem voltam túl lelkes, de az iroda munkatársai lelket öntöttek belém, így újult kedvvel vágtam neki a társkeresésnek ismét. A legnagyobb pozitívum az irádánál, hogy minden ajánlott partner színvonalas, az elképzelésemhez közel álló férfi volt. Nem voltak kínos pillanatok, óranézegetés, mint korábban sokszor.

Bár még mindig a társkeresés fázisában vagyok, biztos vagyok benne, hogy az igazit itt fogom megtalálni.

Gábor

Egy évnyi kitartó online társkeresés után be kellett látnom, ez nem az én műfajom. A sok hazugság az adatlapokon, a 10 évvel fiatalabb fotók, a letagadott kilók elvették a kedvem.

Így (egy barátom ajánlására) a Diplomás Társkereső irodához fordultam. Mára igazolódott, hogy jó döntést hoztam: megismertem Andreát, akivel rövidesen egy pár lettünk, jelenleg az összeköltözésen dolgozunk.

Béla

Bár hosszú ideig tartott, míg megtaláltam a párom, a párkeresés életem izgalmas szakasza volt, amire mindig szívesen fogok visszagondolni. Még egyszer köszönöm Önöknek!

Kik vagyunk

A Specifikusan Diplomás Társkeresőt

több, mint 13 évvel ezelőtt hoztuk létre. Szakmai stábunknak olyan diplomás szakemberek a tagjai, akik magas empátiával és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Azon dolgozunk, hogy klubtagjaink megtalálják a másik felüket, akivel boldogan osztják meg életüket. Várunk téged is kötelezettségektől mentes beszélgetésre irodánkban!

 

 

Ügyfélszolgálat

kapcs.jpg

Kérdésed van?

Több infót szeretnél megtudni rólunk?

NYITVATARTÁS:

Telefonon elérhetőek vagyunk:

Hétfőtől-péntekig. 9-től 18óráig. Szombaton 9-től 15óráig.

Interjú kizárólag előre egyeztetett

időpontban.

Telefonszámaink:

+36/30-893-6653

+36/70-297-2017

Itt találsz meg minket

First Clients Allee Corner Irodaház - Október huszonharmadika utca (8-10.),és a Bercsényi utca sarkán - helyezkedik el.Cím: 1117 Budapest Október 23. utca 8-10. Főbejárat: Corner Torony IV.emelet.Kiváló megközelítési lehetőségek:4M,4,6,17,18,41villamosok. Gépkocsival érkezőknek parkolás a mélygarázsban.

terkep_allee.png