téli kép2 másolata.jpg

2018. december

 

Egy boldog párkapcsolat hiányzik az életedből?

Szeretnél hozzád illő, igényeidnek megfelelő társkeresőkkel ismerkedni? Szeretnéd elfelejteni a hosszas levelezést, a felesleges köröket, a hiábavaló próbálkozásokat? Gyere el, és legyél egy értéket közvetítő társkereső klub tagja!

10 OK, AMIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI A DIPLOMÁS TÁRSKERESŐHÖZ

 

 • NEM online társkereső vagyunk, a virtuális kapcsolatkeresés helyett mi a valós életben segítünk megtalálni a társát!  Személyíségközpontú társközvetítést biztosítunk klubtagjainknak.
 • 100%-os diszkrécióval dolgozunk, a beiratkozástól kezdődően megőrizzük tagjaink diszkrécióját. Elérhetőséget, csak kölcsönös beleegyezés esetén szolgáltatunk.
 • Elfelejtheti a hosszas levelezést, kikerülheti a felesleges köröket, az online fórumok hiteltelenségét.
 • A Diplomás Társkeresőben a személyes kapcsolatteremtésen van a hangsúly,   Nálunk valóban Önhöz illő randevúpartnerekkel ismerkedhet.
 • Garanciát vállalunk arra, hogy a randevúkon nem  csalódik: valódi profilok és valósághű fotók alapján dönthet a személyes találkozásról.
 • A Diplomás Társkeresőben empatikus, hozzáértő, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező diplomás párkapcsolati szakemberek segítenek a társkeresésben.
 • Exkluzív kényelmes háttérszolgáltatásunk keretében, bármikor, bárhonnan kezelheti randevúügyeit.
 • Számtalan pozitív visszajelzés tartós párkapcsolatokról, házasságokról.
 • A társkeresési folyamat nyomonkövetése, kéréseivel, kérdéseivel van kihez fordulnia a csatlakozás pillanatától.
 • Hitelesség, személyesség, igényesség, garancia

                                                   ÉRDEKLŐDÖM

MI TÖRTÉNIK, MIUTÁN JELEZTE ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Miután rákattintott az “ÉRDEKLŐDÖM” gombra és kitöltötte a rövid űrlapot, keresni fogjuk emailben vagy telefonon, kívánságának megfelelően.

 

 •  szeretne többet megtudni társkeresési módszereinkről? Minden kérdésére választ kap tőlünk. Keressen bizalommal!
 • telefonon is érdeklődhet +3630/893-6653
 • Kérjen időpontot személyes találkozásra, hogy részletes betekintést kapjon működésünkbe,  megismerje sokszínű szolgáltatásainkat.

Előzetes időpont-egyeztetést követően várjuk irodánkban, egy kötelezettségtől mentes beszélgetésre. Társkereső klubunkat olyan igényes párkeresők figyelmébe ajánljuk, akik tartós, akár életre szóló párkapcsolatot keresnek.

 Szeretettel várjuk! Legyen tagja a Diplomás Társkereső irodának, adjon valós esélyt önmagának egy boldog, őszinte párkapcsolathoz.

 

 

Név *

Email *

Telefonszám

Üzenet

Hogyan kereshetünk meg?

Captcha *

Aktuális kód: mgw5sw

Társkeresőink írták

Krisztián és Réka

82755,1166893032,9 (2).jpg

Évekig keveregtem az online társkeresőkön hasztalanul. Kezdtem besokalni a hazugságokkal, felesleges randikkal, önmagukat álcázó emberekkel. Ekkor találtam rá a Diplomás Társkereső Iroda hírdetésére, akikről korábban már több rádióban is jókat hallottam.

Közben kiderült, hogy egy kedves barátom is az iroda segítségével találta meg jelenlegi párját. Ez még inkább segített a döntésben, felkerestem Tündét, és Juliannát. Miután megismertem őket személyesen, nekivágtunk a keresésnek. Kicsit szkeptikus voltam, mert miért pont ők tudnák, hogy ki lesz számomra a megfelelő? Persze itt is jellemző, hogy jó időben legyek jó helyen.  Megismertem csinos, okos nőket, volt közös téma, minden stimmelt, de hiányzott a megfelelő rezonancia. Gondoltam sebaj, legalább értékes emberekkel találkozom, nem futok bele olyan borzalmakba mint korábban a virtuális világban. Ekkor Tünde felhívott, hogy figyelmembe ajánl egy újabb jelöltet, aki ugyan két évvel fiatalabb, kicsit alacsonyabb, és nem teljesen felel meg mindenben a személyes interjún leírtaknak, de meg kéne ismerkednünk,mert ott van a hölgyben az a plusz testi-lelki harmónia, és életérzés, ami mellett nem kéne elmennem. Találkoztam Rékával, és valóban megfogott. A tekintete, a hangja, az életstílusa, a nevetése. Még magamnak sem vallottam be, de kezdtem beleszeretni. Néhány hónap leforgása alatt átalakult az életem. Egy éve együtt élünk, és elmondhatom, hogy célba ért a magánéletem. Csak nevetek a korábbi próbálkozásaimon, és köszönöm Tündének, hogy megismerhettem Rékát, és újra van kedvem tervezni, hinni a szerelemben, és nem akarom elkiabálni, de már a nősülés gondolata sem idegen tőlem.

Béla

Bár hosszú ideig tartott, míg megtaláltam a párom, a párkeresés életem izgalmas szakasza volt, amire mindig szívesen fogok visszagondolni. Még egyszer köszönöm Önöknek!

Gábor

Egy évnyi kitartó online társkeresés után be kellett látnom, ez nem az én műfajom. A sok hazugság az adatlapokon, a 10 évvel fiatalabb fotók, a letagadott kilók elvették a kedvem.

Így (egy barátom ajánlására) a Diplomás Társkereső irodához fordultam. Mára igazolódott, hogy jó döntést hoztam: megismertem Andreát, akivel rövidesen egy pár lettünk, jelenleg az összeköltözésen dolgozunk.

Noémi

A sok korábbi kudarc miatt nem voltam túl lelkes, de az iroda munkatársai lelket öntöttek belém, így újult kedvvel vágtam neki a társkeresésnek ismét. A legnagyobb pozitívum az irádánál, hogy minden ajánlott partner színvonalas, az elképzelésemhez közel álló férfi volt. Nem voltak kínos pillanatok, óranézegetés, mint korábban sokszor.

Bár még mindig a társkeresés fázisában vagyok, biztos vagyok benne, hogy az igazit itt fogom megtalálni.

Kik vagyunk

A Specifikusan Diplomás Társkeresőt

több, mint 10 évvel ezelőtt hoztuk létre. Szakmai stábunknak olyan diplomás szakemberek a tagjai, akik magas empátiával és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Azon dolgozunk, hogy klubtagjaink megtalálják a másik felüket, akivel boldogan osztják meg életüket. Várunk téged is kötelezettségektől mentes beszélgetésre irodánkban!

 

 

Ügyfélszolgálat

kapcs.jpg

Kérdésed van?

Több infót szeretnél megtudni rólunk?

NYITVATARTÁS:

Telefonon elérhetőek vagyunk:

Hétfőtől-péntekig. 9-től 18óráig. Szombaton 9-től 15óráig.

Interjú kizárólag előre egyeztetett

időpontban.

Telefonszámaink:

+36/30-893-6653

+36/70-297-2017

Itt találsz meg minket

First Clients Allee Corner Irodaház - Október huszonharmadika utca (8-10.),és a Bercsényi utca sarkán - helyezkedik el.Cím: 1117 Budapest Október 23. utca 8-10. Főbejárat: Corner Torony IV.emelet.Kiváló megközelítési lehetőségek:4M,4,6,17,18,41villamosok. Gépkocsival érkezőknek parkolás a mélygarázsban.

terkep_allee.png