l2közepes.jpg

 


Az elmúlt hónapokban  is számos, komoly  tátrskeresővel bővült  ügyfélkörünk és szép számmal alakultak ki párkapcsolatok

Ne hezitálj tovább,

új szerelem, új ismeretségek,  célzott randik várnak Rád!

 Légy részese a lehetőségnek, ismerkedj kulturált,  igényes módon, gyere el, tapasztald meg a személyiségközpontú ismerkedés varázsát! Kérj időpontot mielőbb, lehet, hogy pont most jött  el a Te időd? Érezned kell, valami más lett, valami megváltozott körülöttünk, láthatóan jobban értékeljük az emberi kapcsolatok fontosságát,   mindannyian jobban vágyunk a szeretett társ megtalálására, az érintésre, az igaz szerelemre.

 

10 OK, AMIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI A DIPLOMÁS TÁRSKERESŐHÖZ

 

 • NEM online társkereső vagyunk, ügyfeleinkkel az első perctől folyamatos a kapcsolattartás,
 • Klubtagjaink személyiségének, elvárásainak figyelembevételével szervezzük a randevúkat,
 • 100%-os diszkrécióval dolgozunk, a beiratkozástól kezdődően megőrizzük tagjaink diszkrécióját. Elérhetőséget, csak kölcsönös beleegyezés esetén szolgáltatunk.
 • Elfelejtheti a hosszas levelezést, kikerülheti a felesleges köröket, az online fórumok hiteltelenségét.
 • A Diplomás Társkeresőben a személyes kapcsolatteremtésen van a hangsúly,   Nálunk valóban Önhöz illő randevúpartnerekkel ismerkedhet.
 • Garanciát vállalunk arra, hogy a randevúkon nem  csalódik: valódi profilok és valósághű fotók alapján dönthet a személyes találkozásról.
 • A Diplomás Társkeresőben empatikus, hozzáértő, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező diplomás párkapcsolati szakemberek segítenek a társkeresésben.
 • Számtalan pozitív visszajelzést kapunk tartós párkapcsolatokról, házasságokról.
 • A társkeresési folyamat nyomonkövetése: kéréseivel, kérdéseivel van kihez fordulnia a csatlakozás pillanatától.
 • Hitelesség, személyesség, igényesség, garancia, amit biztosítunk a klubtagjainknak.

 

 

MI TÖRTÉNIK, MIUTÁN JELEZTE ÉRDEKLŐDÉSÉT?

 

 •  szeretne többet megtudni társkeresési módszereinkről? Minden kérdésére  választ kap tőlünk. Keressen bizalommal!


 • telefonon is érdeklődhet +3630/893-6653, +3670/2972017 tszámokon
 • Kérjen időpontot személyes találkozásra, hogy részletes betekintést kapjon működésünkbe,  megismerje sokszínű szolgáltatásainkat.

Előzetes időpont-egyeztetést követően várjuk irodánkban, egy személyes konzultációra. Társkereső klubunkat olyan igényes párkeresők figyelmébe ajánljuk, akik tartós, akár életre szóló párkapcsolatot keresnek.

 Szeretettel várjuk! Legyen Ön is klubtagunk, adjon esélyt önmagának egy boldog, őszinte párkapcsolathoz.


info@diplomastarskereso.hu

Társkeresőink írták

Gábor

Egy évnyi kitartó online társkeresés után be kellett látnom, ez nem az én műfajom. A sok hazugság az adatlapokon, a 10 évvel fiatalabb fotók, a letagadott kilók elvették a kedvem.

Így (egy barátom ajánlására) a Diplomás Társkereső irodához fordultam. Mára igazolódott, hogy jó döntést hoztam: megismertem Andreát, akivel rövidesen egy pár lettünk, jelenleg az összeköltözésen dolgozunk.

Noémi

A sok korábbi kudarc miatt nem voltam túl lelkes, de az iroda munkatársai lelket öntöttek belém, így újult kedvvel vágtam neki a társkeresésnek ismét. A legnagyobb pozitívum az irádánál, hogy minden ajánlott partner színvonalas, az elképzelésemhez közel álló férfi volt. Nem voltak kínos pillanatok, óranézegetés, mint korábban sokszor.

Bár még mindig a társkeresés fázisában vagyok, biztos vagyok benne, hogy az igazit itt fogom megtalálni.

Ádám

Bár hosszú ideig tartott, míg megtaláltam a párom, a párkeresés életem izgalmas szakasza volt, amire mindig szívesen fogok visszagondolni. Még egyszer köszönöm Önöknek!

Kik vagyunk

A Specifikusan Diplomás Társkeresőt

több, mint 14 évvel ezelőtt hoztuk létre. Szakmai stábunknak olyan diplomás szakemberek a tagjai, akik magas empátiával és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Azon dolgozunk, hogy klubtagjaink megtalálják a másik felüket, akivel boldogan osztják meg életüket. Várunk téged is kötelezettségektől mentes beszélgetésre irodánkban!

 

 

Ügyfélszolgálat

kapcs.jpg

Kérdésed van?

Több infót szeretnél megtudni rólunk?

NYITVATARTÁS:

Telefonon elérhetőek vagyunk:

Hétfőtől-péntekig. 9-től 18óráig. Szombaton 9-től 16óráig.

Interjú kizárólag előre egyeztetett

időpontban.

Telefonszámaink:

+36/30-893-6653

+36/70-297-2017

Itt találsz meg minket

First Clients Allee Corner Irodaház - Október huszonharmadika utca (8-10.),és a Bercsényi utca sarkán - helyezkedik el.Cím: 1117 Budapest Október 23. utca 8-10. Főbejárat: Corner Torony IV.emelet.Kiváló megközelítési lehetőségek:4M,4,6,17,18,41villamosok. Gépkocsival érkezőknek parkolás a mélygarázsban.

terkep_allee.png