Klubtagságok

Az alábbi különböző klubtagsági szintek közül segítünk Önnek megtalálni az igényeihez és személyiségéhez leginkább illeszkedő társkeresési formát!

 

Diplomás társkereső - Alap klubtagság

 

Kinek ajánljuk? 


Azoknak a párkeresőknek, akiknek fontos, hogy igényes, kulturált, valóban komoly párkapcsolatra vágyó társkeresőkkel  ismerkedjenek, továbbá, akik vállalják, hogy rövid bemutatásuk illusztrációval (vagy akár saját fotójukkal) megjelenjen a honlapunkonA diszkréció így is biztosított, kizárólag a Diplomás Társkereső regisztrált tagjai tudják felvenni Önnel a kapcsolatot és természetesen csak abban az esetben, ha hozzájárul. Klubtagjaink valamennyi tagsági szintből meghívhatják randevúra, Ön is választhat az alap-klubtagok közül.

 

Diplomás társkereső - Menedzselt klubtagságok

 

Kinek ajánljuk?


Ha az Ön elfoglaltságából adódóan igényli az aktív háttérmunkát, (tag menedzselése, ajánlása, a számára potenciálisan jelölt társkeresőink felé) továbbá fontos Önnek a teljes diszkréció, és szeretne mielőbb párra találni, feltétlen a Menedzselt Klubtagságot válassza.

Célzottan menedzseljük: ajánljuk az adatlapja (személyisége, igényei) figyelembevételével az Önnek szóba jöhető társkeresőink felé, természetesen Ön választ. Teljes diszkréciót biztosítunk, (kizárólag a belső adatbázisunkban szerepel) csak annyi információt osztunk meg a jelöltekkel, amennyire felhatalmazást kapunk.

 

Menedzselés fogalma: célzottan ajánlja, menedzseli a társkereső klubtagot elvárásai, és személyisége  figyelembevételével - körültekintő szűrést követően - (menedzselése céljából átadott fotói felhasználásával) a számára szóba jöhető jelöltek felé


 

Diplomás társkereső - VIP klubtagság

 

Kinek ajánljuk?


Ha Ön elkötelezett a pártalálás mellett, ugyanakkor fontos hogy a társkeresés során teljes inkognitót biztosítsunk Önnek, feltétlenül  a VIP tagságot válassza.

A partnerajánlásokban mindenkor prioritást élvez az alap, a menedzselt és menedzselt plusz klubtaggal szemben. Minden esetben Ön kapja meg először az, ajánlatokat, tehát az Ön fotóját, bemutatását csak az a klubtagunk láthatja, akit a megküldött ajánlatokból kiválaszt. /kivétel Prémium klubtagok/ Lehetősége nyílik négyhavonta személyes konzultációkra az iroda vezetőjével, továbbá ezen alkalmakkor /évente kétszer a 4. és a 8. hónapban/ betekintést kap a teljes aktuális aktív adatbázisba.


Prémium Tagság-Diplomás Társvadászat

/ bronz, silver, gold/

 

Társvadász szolgáltatásunk szakmai stábunk által kidolgozott speciális társtalálási módszerrel történik. Ennek köszönhetően a Társvadászok számára a társra találás még akkor is könnyebbé és egyszerűbbé válik, ha egyedi igényekkel keresnek meg bennünket.  Segítségünkkel a Társvadászok extra elvárások esetén is tartós párkapcsolat kialakítására kapnak reális esélyt. A Társvadászt végigkísérjük, a társkeresés első lépéseitől, a lehetséges randevúpartnerek felkutatásán és kiválasztásán keresztül a randevúk megszervezéséig, a párkapcsolat létrejöttéig.

 

Kinek ajánljuk?

Ha határozott elképzelése van arról, milyen párt keres, és a lehető legnagyobb eséllyel szeretné jövendőbelijét rövid időn belül megtalálni, a Diplomás Társvadászatot ajánljuk Önnek.

 


Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

hétfőtől-péntekig 9től-18óráig

szombaton 9től-16óráig

 

ÉRDEKLŐDÖM