Prémiumszolgáltatásunk

Társvadászat

 

1111676_silhoette_of_couple_in_love_.jpg

 

Prémium Tagság-Diplomás Társvadászat

/ bronz, silver, gold/

 

Társvadász szolgáltatásunk szakmai stábunk által kidolgozott speciális társtalálási módszerrel történik. Ennek köszönhetően a Társvadászok számára a társra találás még akkor is könnyebbé és egyszerűbbé válik, ha egyedi igényekkel keresnek meg bennünket.  Segítségünkkel a Társvadászok extra elvárások esetén is tartós párkapcsolat kialakítására kapnak reális esélyt. A Társvadászt végigkísérjük, a társkeresés első lépéseitől, a lehetséges randevúpartnerek felkutatásán és kiválasztásán keresztül a randevúk megszervezéséig, a párkapcsolat létrejöttéig.

 

Kinek ajánljuk?


Ha határozott elképzelése van arról, milyen párt keres, és a lehető legnagyobb eséllyel szeretné jövendőbelijét rövid időn belül megtalálni, a Diplomás Társvadászatot ajánljuk Önnek.

 

Érdekel! »

 

Társvadászaink magasan kvalifikált, igényes emberek, akiknek határozott elképzelésük van arról, milyen párt keresnek.  Amennyiben Ön úgy érzi, hogy megfelel az alábbiakban bemutatott "Társvadászaink" elvárásainak, kérjük küldje el bemutatkozó levelét (fotóval, telefoni elérhetőséggel) az  info@diplomastarskereso.hu címre.

A hozzánk beérkezett leveleket az adatvédelmi törvényben előírt kötelezettségünknek megfelelően kezeljük

 


 

 49-58 év közötti férfi jelentkezését várjuk,

 

Anna szeretné megtalálni élete párját, egy karizmatikus, férfias, kimondottan jó humorú, sportosan elegáns megjelenésű úr személyében.

                                                            no.jpg

Anna középkorú,170 cm magas, Budapest vonzáskörzetében élő, elvált hölgy. Felnőtt gyermekei már külön életet élnek. Üzletasszony, saját cégét irányítja. Hivatásában sikeres elégedett a munkájával. Rendkivül fiatalos, attraktív megjelenésű nő, kisugárzása, vitalitása, pozitív látásmódja jellemzi személyiségét. Határozott, kiegyensúlyozott, kreatív, őszinte egyéniség. Szeret utazni, főként az egzotikus országok megismerését részesíti előnyben. Hobbija a fotózás, gyakran jár moziba----, színházba a vidám műfajt kedveli. Egy párkapcsolatban lényeges számára a romantika, a figyelmesség, egymás tisztelete,

 


 

 

40-50 év közötti hölgy jelentkezését várjuk.

 

Thomas gondtalan, boldog jövőt szeretne biztosítani párjának. Dekoratív, vidám, igényes megjelenésű, őszinte, intelligens, kulturált hölgy mellett képzeli el további életét.

                                                             ferfi.jpg

Thomas 50-es 182 cm magas, elvált férfi. Svájci-magyar üzletember.Kettős állampolgár. Jelenleg Magyarországon lévő cégeit irányítja. Teljesen mobilis, kozmopolita alkat. Megjelenése, erőt, kiegyensúlyozottságot, férfias karizmát közvetít. Klasszikus értékrendű, ugyanakkor kellő modernitással, egészséges lazasággal rendelkező úriember. Humora, temperamentuma, fiatalossága határozza meg alapvetően egyéniségét. Anyanyelvi szinten beszél németül, angolul, tud franciául, és magyarul is.Aktívan sportol, teniszezik, síel, úszik. A hegyvidék, és a természetes vizek közelében tölti szabadidejét. Szereti élvezni az élet minden pillanatát, igényesen, színvonalasan, derüsen, de felelősséggel éli mindennapjait.

 


 

40-48 év közötti férfi jelentkezését várjuk.


Alexandra: Hasonló gondolkodású,evangélikus, vagy református vallást gyakorló, határozott, gyakorlatias, igényes külsejű, extrovertált férfi mellett szeretne megállapodni. Párja lehet elvált, az ország bármely területén élhet, ha a harmónia, a kölcsönös szeretet, és tisztelet létrejön közöttük, a távolság nem szempont.

                                                       no.jpg

Alexandra: 42 éves, 174 cm magas, budapesti, egyedülálló, gyermektelen hölgy. A közigazgatásban dolgozik, felsővezetőként. Figyelemreméltó megjelenése, szépsége  kellő összhangban áll szelid, kedves személyiségével. Mosolygós, életvidám, társasági ember. Hivatásában sikeres, elérte amire vágyott. Magánéletében szeretné vállalni a klasszikus női szerepeket. Az összetartó család értékét fontosnak tartja. A keresztény értékrend lényeges szerepet tölt be mindennapjaiban. Ez alapvetően meghatározza gondolatvilágát, az embertársaihoz való viszonyát. Motiválja a családalapítás, ha megtalálja hasonló értékrendű társát.

 


Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

Hétfőtól péntekig 9h-19h-ig.

Szombaton 9h-tól-15h-ig.


 

ÉRDEKLŐDÖM