Lapozó 2Lapozó 4Lapozó 3Lapozó 1

Rólunk mondták

Béla

Köszönöm Juliannának a kitartását, emberségét, és türelmét. Tudom, hogy nem voltam mindig egyszerű ügyfél, de ők szívvel lélekkel segítettek akkor is.


Bár hosszú ideig tartott, míg megtaláltam a párom, a párkeresés életem izgalmas szakasza volt, amire mindig szívesen fogok visszagondolni. Még egyszer köszönöm Önöknek!


Gábor

Elégedett vagyok a Diplomás Társkereső munkájával. Valóban igényeimnek megfelelő randevúkon vettem részt. Bravó! Profi módon dolgoznak.


 Egy évnyi kitartó online társkeresés után be kellett látnom, ez nem az én műfajom. A sok hazugság az adatlapokon, a 10 évvel fiatalabb fotók, a letagadott kilók elvették a kedvem. Vallom, hogy nem a tökéletes szépséget kell keresni, ám a hazugság elvette a kedvem a továbblépéstől.


Így nem maradt más, mint a társkereső irodák, köztük is a legszimpatikusabb, a Diplomás Társkereső. Mára igazolódott, hogy jó döntést hoztam: megismertem Andreát, akivel rövidesen egy pár lettünk és az összeköltözésen dolgozunk.


Noémi

Több társkereső irodánál próbálkoztam, mielőtt megtaláltam a Diplomás Társkeresőt. Fontosnak tartottam, hogy hozzám hasonló értékrendű, értelmiségi partnert találjak.


A sok korábbi kudarc miatt nem voltam túl lelkes, de az iroda munkatársai lelket öntöttek belém, így újult kedvvel vágtam neki a társkeresésnek ismét. A legnagyobb pozitívum az irádánál, hogy minden ajánlott partner színvonalas, az elképzelésemhez közel álló férfi volt. Nem voltak kínos pillanatok, óranézegetés, mint korábban sokszor.


Bár még mindig a társkeresés fázisában vagyok, biztos vagyok benne, hogy az igazit itt fogom megtalálni.


Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

Hétfőtól péntekig 9h-19h-ig.

Szombaton 9h-tól-15h-ig.


 

ÉRDEKLŐDÖM