Programok, továbbá a társkeresést segítő egyéb szolgáltatásaink.

Rendezvények (partik,wellness,golf tanfolyam,színházlátogatások, sport-lovaglás, utazás)várnak regisztrált tagjainkra.Amennyiben, csak és kizárólag randevúzni szeretne...... természetesen tiszteletben tartjuk, és amíg másképp nem dönt, addig csak a randevúkra koncentrálunk. Hangsúlyozzuk, hogy szolgáltatásunk a társközvetítés, a randevúszervezés. Programjainkat klubtagjaink igényeinek figyelembevételével szervezzük meg. Kizárólag megfelelő létszámú jelentkező DT.klubtag (min.40fő, kivételek: wellness, külföldi utazás,golf tanfolyam, life coaching) esetén tartjuk meg, a nemek arányát is figyelembe véve.

 

Bowling és biliárd est  2018. szeptember 28-án pénteken 18-21 óráig

Gyere el, ha szeretsz fesztelenül ismerkedni, igényes közegben!

bowling.jpg

 

 

Svédasztalos vacsorával egybekötött zártkörű bowling és biliárd estre várjuk társkeresőinket. Bőséges vacsora, kikapcsolódás, játék, kötetlen ismerkedés.

 

 

 

 

Borvacsora,  2018. szeptember 7 péntek 19 óra. 


borv.jpgborvacsora1.jpg

 

Helyszín: egy elegáns budai étterem különtermében. (borkostolás, ínyenc fogások, borszakértőnk előadása, élőzene)


 

 

 

2018. október.5-7.ig

Wellness hétvége: 3nap /2 éjszaka/

 


spa_conference_hotel_visegrad_502_120x90.jpgThermál Hotel Visegrád**** Festői környezet, színvonalas kiszolgálás, élménydús programok ( aqua fitness, lovaglás, latin táncest, éjszakai élménytúra)

 

                                                                    thermal_hotel_visegrad_8_120x90.jpg

 

 

 

 

 

QUIZNIGHT BAJNOKSÁG

Nagyszerű hangulat, csapatszellem, önfeledt, igényes szórakozás, értékes nyeremények! ( helyszín: Chagall Cafe Budapest )     


31501140507030949_chagall.jpg         chagallcafe.jpg 

Társkeresést segítő szolgáltatásaink:

 

  fényképező3.jpg       Fotósorozat:

Nincsenek Önről a társkereséshez megfelelő, életszerű képek? Keresse fel profi fotósunkat, hogy képei pozitív üzenetet közvetítsenek leendő párjának!

 

 

ist1_12893548-woman-looking-at-herself-in-a-mirror.jpgPárkapcsolati pszichológiai tanácsadás, előadás, egyénileg vagy csoportosan

Bizonytalan a randevúzás terén? Nem elég felszabadult az ismerkedésben? Párkapcsolati tanácsokra lenne szüksége? itt a lehetőség, hogy szakember segítségével, könnyedén lépjen a pártaláláshoz vezető útra!

 

 

stock-photo-15726944-beautiful-young-girl-with-a-clean-fresh-skin.jpgStílustanácsadás:

Szeretné a legjobb formáját nyújtani a randevúkon? Úgy érzi nem ártana egy kis stílusváltás? Merjen váltani, és változtatni! Lehet, hogy pont ebben lesz a megoldás kulcsa

Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

Hétfőtól péntekig 9h-18h-ig.

Szombaton 9h-tól-15h-ig.


 

ÉRDEKLŐDÖM