shutterstock_374497102.jpg

2018 május

Széleskörű személyes szolgáltatásainkat,az Önhöz illő társ megtalálásának lehetőségét nyújtjuk regisztrált klubtagjainknak.

Kedvezmények, programok,  várják a tavaszi hónapokban a DiplomásokTárskeresőjében

Legyen Ön is, egy sikeres, igényes társkereső klub tagja.

9 OK, AMIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI A DIPLOMÁS TÁRSKERESŐHÖZ

 

  • NEM online társkereső vagyunk, a virtuális kapcsolatkeresés helyett mi a valós életben segítünk megtalálni a társát!  Személyíségközpontú társközvetítést biztosítunk klubtagjainknak.
  • 100%-os diszkrécióval dolgozunk, nálunk nem fordulhat elő, hogy fotói vagy adatai (akarata ellenére) kiszivárognak a netre.
  • Ha úgy gondolja, hogy az online társkeresés nem Önnek való, nálunk jó helyen jár.
  • A Diplomás Társkeresőben a személyes kapcsolatteremtésen van a hangsúly,  miután klubtagjainkat - minden esetben - személyes interjú során ismerjük/ismertük meg, így pontosan tudjuk, hogy kit kinek ajánlhatunk a figyelmébe. Nálunk valóban Önhöz illő randevúpartnerekkel ismerkedhet.
  • Garanciát vállalunk arra, hogy a randevúkon nem  csalódik: valós információk és valós fotók alapján dönthet a személyes találkozásról.
  • A Diplomás Társkeresőben empatikus, hozzáértő, több éves tapasztalattal rendelkező diplomás szakemberek segítenek a társkeresésben.
  • Exkluzív kényelmes háttérszolgáltatásunk keretében, bármikor, bárhonnan kezelheti randevúügyeit.
  • Számtalan pozitív visszajelzés tartós párkapcsolatokról, házasságokról igazolják, hogy a Diplomás Társkereső Iroda módszerei célravezetőek.
  • Kulturált kereteket biztosítunk a kulturált ismerkedéshez a maximális diszkréció garanciájával.

Jelentkezek én is! »

 

MI TÖRTÉNIK, MIUTÁN JELENTKEZTÉL?

 

Miután rákattintott a “Jelentkezek én is” gombra és kitöltötte a rövid űrlapot, keresni fogjuk emailben vagy telefonon.

 

Ha a személyes találkozó előtt vannak kérdései, ha többet szeretne megtudni társkeresési módszereinkről, erre is van lehetősége, minden kérdésére választ kap tőlünk.

 

Előzetes időpont-egyeztetést követően várjuk az irodánkban, egy kötetlen személyes beszélgetésre, ami természetesen még nem kötelezi arra, hogy csatlakozzon társkereső klubtagjainkhoz. Amennyiben kölcsönösen úgy döntünk, hogy hatékonyan tudunk együttműködni, úgy Ön is egy színvonalas társkereső társaság tagja lehet.

 

Szeretettel várjuk! Legyen tagja az"igazi" Diplomás Társkeresőnek, hogy esélye legyen a személyiségközpontú, egyedi, igényes pártalálásra.

 

 

Név *

Email *

Telefonszám

Üzenet

Hogyan kereshetünk meg?

Captcha *

Aktuális kód: tgnkcp

Társkeresőink írták

Gábor

Egy évnyi kitartó online társkeresés után be kellett látnom, ez nem az én műfajom. A sok hazugság az adatlapokon, a 10 évvel fiatalabb fotók, a letagadott kilók elvették a kedvem.

Így (egy barátom ajánlására) a Diplomás Társkereső irodához fordultam. Mára igazolódott, hogy jó döntést hoztam: megismertem Andreát, akivel rövidesen egy pár lettünk, jelenleg az összeköltözésen dolgozunk.

Noémi

A sok korábbi kudarc miatt nem voltam túl lelkes, de az iroda munkatársai lelket öntöttek belém, így újult kedvvel vágtam neki a társkeresésnek ismét. A legnagyobb pozitívum az irádánál, hogy minden ajánlott partner színvonalas, az elképzelésemhez közel álló férfi volt. Nem voltak kínos pillanatok, óranézegetés, mint korábban sokszor.

Bár még mindig a társkeresés fázisában vagyok, biztos vagyok benne, hogy az igazit itt fogom megtalálni.

Béla

Bár hosszú ideig tartott, míg megtaláltam a párom, a párkeresés életem izgalmas szakasza volt, amire mindig szívesen fogok visszagondolni. Még egyszer köszönöm Önöknek!

Krisztián és Réka

82755,1166893032,9 (2).jpg

Évekig keveregtem az online társkeresőkön hasztalanul. Kezdtem besokalni a hazugságokkal, felesleges randikkal, önmagukat álcázó emberekkel. Ekkor találtam rá a Diplomás Társkereső Iroda hírdetésére, akikről korábban már több rádióban is jókat hallottam.

Közben kiderült, hogy egy kedves barátom is az iroda segítségével találta meg jelenlegi párját. Ez még inkább segített a döntésben, felkerestem Tündét, és Juliannát. Miután megismertem őket személyesen, nekivágtunk a keresésnek. Kicsit szkeptikus voltam, mert miért pont ők tudnák, hogy ki lesz számomra a megfelelő? Persze itt is jellemző, hogy jó időben legyek jó helyen.  Megismertem csinos, okos nőket, volt közös téma, minden stimmelt, de hiányzott a megfelelő rezonancia. Gondoltam sebaj, legalább értékes emberekkel találkozom, nem futok bele olyan borzalmakba mint korábban a virtuális világban. Ekkor Tünde felhívott, hogy figyelmembe ajánl egy újabb jelöltet, aki ugyan két évvel fiatalabb, kicsit alacsonyabb, és nem teljesen felel meg mindenben a személyes interjún leírtaknak, de meg kéne ismerkednünk,mert ott van a hölgyben az a plusz testi-lelki harmónia, és életérzés, ami mellett nem kéne elmennem. Találkoztam Rékával, és valóban megfogott. A tekintete, a hangja, az életstílusa, a nevetése. Még magamnak sem vallottam be, de kezdtem beleszeretni. Néhány hónap leforgása alatt átalakult az életem. Egy éve együtt élünk, és elmondhatom, hogy célba ért a magánéletem. Csak nevetek a korábbi próbálkozásaimon, és köszönöm Tündének, hogy megismerhettem Rékát, és újra van kedvem tervezni, hinni a szerelemben, és nem akarom elkiabálni, de már a nősülés gondolata sem idegen tőlem.

Kik vagyunk

A Specifikusan Diplomás Társkeresőt

több, mint 10 évvel ezelőtt hoztuk létre. Szakmai stábunknak olyan diplomás szakemberek a tagjai, akik magas empátiával és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Azon dolgozunk, hogy klubtagjaink megtalálják a másik felüket, akivel boldogan osztják meg életüket. Várunk téged is kötelezettségektől mentes beszélgetésre irodánkban!

 

 

Ügyfélszolgálat

kapcs.jpg

Kérdésed van?

Több infót szeretnél megtudni rólunk?

NYITVATARTÁS: interjú kizárólag előre egyeztetett időpontban. Telefonon elérhetőek vagyunk: Hétfőtől-péntekig. 9-től 18óráig. Szombaton 9-től 15óráig

Telefonszámaink:

+36/30-893-6653

+36/70-297-2017

Itt találsz meg minket

First Clients Allee Corner Irodaházban, Újbuda városrész szívében - Október huszonharmadika utca (8-10.),és a Bercsényi utca sarkán - helyezkedik el. Kiváló megközelítési lehetőségek: 4Metro, 4,6,47,18 vill.86,53.250.stb.busz/.  Cím: 1117 Budapest Október 23. utca 8-10. Főbejárat: Corner Torony IV.emelet. Regus Irodaközpont.Gépkocsival érkezőknek parkolás a mélygarázsban.