shutterstock_374497102.jpg

Legyen Önnek 2018 a pártalálás éve!

Széleskörű személyes szolgáltatásainkat,az Önhöz illő társ megtalálásának lehetőségét nyújtjuk regisztrált klubtagjainknak.

Kedvezmények, programok,  várják a téli hónapokban a DiplomásokTárskeresőjében

Legyen Ön is, egy sikeres, igényes társkereső klub tagja.

9 OK, AMIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI A DIPLOMÁS TÁRSKERESŐHÖZ

 

  • NEM online társkereső vagyunk, a virtuális kapcsolatkeresés helyett mi a valós életben segítünk megtalálni a társát!  Személyíségközpontú társközvetítést biztosítunk klubtagjainknak.
  • 100%-os diszkrécióval dolgozunk, nálunk nem fordulhat elő, hogy fotói vagy adatai (akarata ellenére) kiszivárognak a netre.
  • Ha úgy gondolja, hogy az online társkeresés nem Önnek való, nálunk jó helyen jár.
  • A Diplomás Társkeresőben a személyes kapcsolatteremtésen van a hangsúly,  miután klubtagjainkat - minden esetben - személyes interjú során ismerjük/ismertük meg, így pontosan tudjuk, hogy kit kinek ajánlhatunk a figyelmébe. Nálunk valóban Önhöz illő randevúpartnerekkel ismerkedhet.
  • Garanciát vállalunk arra, hogy a randevúkon nem  csalódik: valós információk és valós fotók alapján dönthet a személyes találkozásról.
  • A Diplomás Társkeresőben empatikus, hozzáértő, több éves tapasztalattal rendelkező diplomás szakemberek segítenek a társkeresésben.
  • Exkluzív kényelmes háttérszolgáltatásunk keretében, bármikor, bárhonnan kezelheti randevúügyeit.
  • Számtalan pozitív visszajelzés tartós párkapcsolatokról, házasságokról igazolják, hogy a Diplomás Társkereső Iroda módszerei célravezetőek.
  • Kulturált kereteket biztosítunk a kulturált ismerkedéshez a maximális diszkréció garanciájával.

Jelentkezek én is! »

 

MI TÖRTÉNIK, MIUTÁN JELENTKEZTÉL?

 

Miután rákattintott a “Jelentkezek én is” gombra és kitöltötte a rövid űrlapot, keresni fogjuk emailben vagy telefonon.

 

Ha a személyes találkozó előtt vannak kérdései, ha többet szeretne megtudni társkeresési módszereinkről, erre is van lehetősége, minden kérdésére választ kap tőlünk.

 

Előzetes időpont-egyeztetést követően várjuk az irodánkban, egy kötetlen személyes beszélgetésre, ami természetesen még nem kötelezi arra, hogy csatlakozzon társkereső klubtagjainkhoz. Amennyiben kölcsönösen úgy döntünk, hogy hatékonyan tudunk együttműködni, úgy Ön is egy színvonalas társkereső társaság tagja lehet.

 

Szeretettel várjuk! Legyen tagja az"igazi" Diplomás Társkeresőnek, hogy esélye legyen a személyiségközpontú, egyedi, igényes pártalálásra.

 

 

Név *

Email *

Telefonszám

Üzenet

Hogyan kereshetünk meg?

Captcha *

Aktuális kód: qtmd7w

Rólunk mondták

Béla

Bár hosszú ideig tartott, míg megtaláltam a párom, a párkeresés életem izgalmas szakasza volt, amire mindig szívesen fogok visszagondolni. Még egyszer köszönöm Önöknek!

Noémi

A sok korábbi kudarc miatt nem voltam túl lelkes, de az iroda munkatársai lelket öntöttek belém, így újult kedvvel vágtam neki a társkeresésnek ismét. A legnagyobb pozitívum az irádánál, hogy minden ajánlott partner színvonalas, az elképzelésemhez közel álló férfi volt. Nem voltak kínos pillanatok, óranézegetés, mint korábban sokszor.

Bár még mindig a társkeresés fázisában vagyok, biztos vagyok benne, hogy az igazit itt fogom megtalálni.

Gábor

Egy évnyi kitartó online társkeresés után be kellett látnom, ez nem az én műfajom. A sok hazugság az adatlapokon, a 10 évvel fiatalabb fotók, a letagadott kilók elvették a kedvem.

Így (egy barátom ajánlására) a Diplomás Társkereső irodához fordultam. Mára igazolódott, hogy jó döntést hoztam: megismertem Andreát, akivel rövidesen egy pár lettünk, jelenleg az összeköltözésen dolgozunk.

Kik vagyunk

A Specifikusan Diplomás Társkeresőt

több, mint 10 évvel ezelőtt hoztuk létre. Szakmai stábunknak olyan diplomás szakemberek a tagjai, akik magas empátiával és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Azon dolgozunk, hogy klubtagjaink megtalálják a másik felüket, akivel boldogan osztják meg életüket. Várunk téged is kötelezettségektől mentes beszélgetésre irodánkban!

 

 

Ügyfélszolgálat

kapcs.jpg

Kérdésed van?

Több infót szeretnél megtudni rólunk?

NYITVATARTÁS: interjú kizárólag előre egyeztetett időpontban. Telefonon elérhetőek vagyunk: Hétfőtől-péntekig. 9-től 19óráig. Szombaton 9-től 15óráig

Telefonszámaink:

+36/30-893-6653

+36/70-297-2017

Itt találsz meg minket

1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28. 5.emelet. Regus Irodaközpont. Bejárat a Zsigmond tér felől a Dara u-ból