Klubtagságok

Az alábbi 4 különböző klubtagsági szint közül segítünk Önnek megtalálni az igényeihez és személyiségéhez leginkább illeszkedő társkeresési formát!

A Diplomás Társkereső Iroda által nyújtott ismerkedési lehetőségek biztosítják társkeresőinknek  a személyes, biztonságos kapcsolattartást, a lehető legkényelmesebben, a 100%-os diszkréció garanciájával.

Diplomás társat keres?
Természetes, hogy mindenki hasonló értékrenddel és érdeklődési körrel rendelkező párt keres. Ebben nyújt segítséget a specifikusan Diplomás Társkereső Iroda  A társkeresés során komoly, tartós kapcslatot kereső, értelmiségi társkeresőkkel ismerkedhet diszkréten, mégis oldott hangulatban.

 

Diplomás társkereső - Alap klubtagság

 

Kinek ajánljuk? 


Azoknak a párkeresőknek, akiknek fontos, hogy igényes, kulturált, valóban komoly párkapcsolatra vágyó társkeresőkkel  ismerkedjenek, továbbá, akik vállalják, hogy rövid bemutatásuk illusztrációval (vagy akár saját fotójukkal) megjelenjen a honlapunkonA diszkréció így is biztosított, kizárólag a Diplomás Társkereső regisztrált tagjai tudják felvenni Önnel a kapcsolatot és természetesen csak abban az esetben, ha hozzájárul. Klubtagjaink /mind a 4 tagsági szintből/ meghívhatják randevúra, Ön is választhat az alap-klubtagok közül.

Érdekel! »

 

Diplomás társkereső - Menedzselt klubtagság

 

Kinek ajánljuk?


Ha az Ön számára fontos a teljes diszkréció, de elfoglaltságából adódóan igényli az aktív háttérmunkát, (tag menedzselése, ajánlása, a számára potenciálisan jelölt társkeresőink felé) és szeretne mielőbb párra találni, feltétlen a Menedzselt Klubtagságot válassza.

Célzottan menedzseljük: ajánljuk az adatlapja (személyisége, igényei) figyelembevételével az Önnek szóba jöhető diplomás társkeresőink felé, természetesen Ön választ. Teljes diszkréciót biztosítunk, (kizárólag a belső adatbázisunkban szerepel) csak annyi információt osztunk meg a jelöltekkel, amennyire felhatalmazást kapunk.

 

Érdekel! »

 

Diplomás társkereső - VIP klubtagság

 

Kinek ajánljuk?


Ha Ön elkötelezett a pártalálás mellett, ugyanakkor fontos hogy a társkeresés során teljes inkognitót biztosítsunk Önnek, feltétlenül  a VIP tagságot válassza.

Kiemelten dolgozunk azon, hogy megtalálja párját, így a partnerajánlásokban mindenkor prioritást élvez a többi klubtaggal szemben. Minden esetben Ön kapja meg először az, ajánlatokat, tehát az Ön fotóját, bemutatását csak az a klubtagunk láthatja, akit kiválaszt. Lehetősége nyílik személyes konzultációkra az iroda vezetőjével, továbbá  betekintést kap a teljes aktuális aktív adatbázisba.

Érdekel! »

 

Diplomás Társvadászat

Társvadászatonon belül is 3 lehetőség / bronz, silver, gold/

 

Társvadász szolgáltatásunk szakmai stábunk által kidolgozott speciális társtalálási módszerrel történik. Ennek köszönhetően a Társvadászok számára a társra találás még akkor is könnyebbé és egyszerűbbé válik, ha különleges igényekkel keresnek meg bennünket.  Segítségünkkel a Társvadászok extra elvárások esetén is tartós párkapcsolat kialakítására kapnak reális esélyt. A Társvadászt végigkísérjük, a társkeresés első lépéseitől, a lehetséges randevúpartnerek felkutatásán és kiválasztásán keresztül a randevúk megszervezéséig, a párkapcsolat létrejöttéig.

 

Kinek ajánljuk?


Ha határozott elképzelése van arról, milyen párt keres, és a lehető legnagyobb eséllyel szeretné jövendőbelijét rövid időn belül megtalálni, a Diplomás Társvadászt ajánljuk Önnek.

 

Érdekel! »

Ügyfélszolgálat:

+36/70-297-2017

+36/30-893-6653

Hétfőtól péntekig 9h-19h-ig.

Szombaton 9h-tól-16h-ig.


 

Jelentkezek

 

 

Diplomás Társkeresők, akik vállalják a nyilvánosságot

Kit keres?

Kit keres?

életkor tól ig

lakhely